Om

Om dette site …

Dette website er udsprunget af en ide som Tim Christensen fik om at lave en facebook gruppe (Spinning Vinyl), som så fik Thomas Johansen til at mene at der burde være en lignende gruppe for cd’er (Spinning Plastic), og som nu har fået mig til at lave min egen side hvor det kun er mig selv (i hvert fald i første omgang) der bestemmer hvad der skal postes. I al respekt for ophavsmændene til de to nævnte facebookgrupper, selvfølgelig.

cover

Om min person …

meMit navn er Michael Alø-Nielsen, men på nettet er jeg også kendt under kælenavnet “m-alo“. Jeg er år gammel, single, og bosat i Brøndby udenfor København.

SøvnapnøJeg lider af søvnapnø i udpræget svær grad, hvilket bevirker at jeg skal sove med en cpap-maskine med tilhørende maske, formentlig i resten af mit liv. En lidelse jeg har lært at leve med siden jeg fik diagnosen tilbage i 2005.

VitrexJeg har været ansat som produktions-medarbejder (glastrækker) hos Vitrex Medical A/S i . Før det, har jeg bl.a. været ansat hos Post Danmark (ca. 3 år), S.D.P.S. (ca. 3 år), DataScanning (ca. 12 år og 6 måneder) og Prysmian Danmark A/S (ca. 6 år og 2 måneder).

Om mine interesser …

fotografenJeg er en ivrig hobby- eller amatørfotograf, som dog i 10 år, har modtaget undervisning af en professionel reklamefotograf. Om det har haft nogen indflydelse på mine evner til at tage gode billeder, vil jeg lade være op til dig selv at bedømme. Mine billeder kan bl.a. ses på min fotoblog, mit koncertportfolio eller min flickr-side.

perrystenbackpublikumjelling2007Musik er også en af mine helt store interesser. På et gennemsnitligt år, går jeg vel til ca. 50 koncerter, og hvor det er muligt tager jeg kameraet med. På billedet herover, står jeg på forreste række (med kameraet om halsen) ved en koncert med Perry Stenbäck Band på Jelling Festivalen i 2007.

Back CameraDerudover går jeg til så mange quizzer (primært musik-quizzer), som jeg overhovedet kan komme til, med mit quizhold “Dark Horses“, rundt omkring på københavnske caféer (og en enkelt i Køge!). På billedet herover kan man lige skimte mig i nederste venstre hjørne til en “Quiz Me Baby”-quiz på Café Mandela.